/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Peste 200 de șoferi trași pe dreapta de poliție. Câți au fost depistați în stare de ebrietate

missing
15 martie 2019, ora 18:30

Potrivit Inspectoratul Național de Patrulare, peste 150 de șoferi au depășit limita de viteză, alți 23 de conducători auto sunt vizați în nerespectarea indicatoarelor rutiere, de interzicere și de sens obligatoriu. De asemenea mai mulți șoferi au fost prinși în timp ce treceau la culoarea roșie a semaforului.

Angajații Inspectoratului Național de Poliție vor supraveghea traficul rutier în zilele de week-end, dar și pe parcursul săptămânii următoare. Poliția avertizează că în acestă perioadă riscă să fie documentați și șoferii care au geamurile umbrinte.

Pentru creșterea siguranței traficului rutier, evitarea sancționărilor, sau mai grav provocarea accidentelor rutiere cu consecințe, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă participanții la trafic să fie responsabili și răbdători în trafic și să se conformeaze indicațiilor legale a agenților de patrulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram