(video) Eugen Tomac îndeamnă moldovenii cu pașaport român să semneze în susținerea PMP la alegerile europarlamentare

Deputatul în Parlamentul României și liderul Partidului Mișcarea Populară Eugen Tomac a îndemnat moldovenii care dețin pașapoarte române să semneze pentru lista de candidați a PMP, care participă la alegerile europarlamentare.

Semnăturile în susținerea partidului pot fi depuse în incinta clădirii Uniunii Scriitorilor, la biroul PMP.

Într-o conferință organizată la Chișinău, Tomac a declarat că PMP va susține în continuare la Bruxelles „linia Băsescu” și anume promovarea unirii Republicii Moldova cu România.

„PMP vrea să meargă la Bruxelles cu același îndemn, uniți în Europa. La ora actuală cel mai mare pericol pentru UE este populismul”, a menționat deputatul român, al cărui partid participă la alegerile europarlamentare.

„Majoritatea moldovenilor trebuie să înțeleagă că Uniunea Europeană la care visează, cu calitatea vieții și salariile din Europa, se poate realiza doar prin unirea cu România”.

„Avem un mesaj pentru cetățenii Republiciii Moldova. Chiar dacă Republica Moldova traversează o perioadă foarte grea, dincolo de Prut există oameni politici care se gândesc la perspectivele din RM”, a transmis Tomac în debutul conferinței.


Pub