/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Franța își aduce vedetele. Selecționerul „cocoșilor galici”, Didier Dechamps a anunțat lotul pentru meciul cu Moldova

missing
14 martie 2019, ora 19:27

Avem vești grandioase pentru microbiști! Mbappe, Griezman și Pogba vin la Chișinău! Selecționerul Didier Dechamps a anunțat astăzi lotul pentru meciurile cu Moldova și Islanda din preliminariile Euro 2020. Cocoșii galici vor veni în Moldova cu 17 din cei 23 de campioni mondiali.

Nabil Fekir, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Anthony Martial, Kylian Mbappé, Florian Thauvin”, El Fra Didier Dechamps, selecționerul Franței.

Fotbalul francez are atâtea vedete că Didier Dechamps ar fi putut forma nu una, ci trei echipe naționale de top. Chiar dacă putea să le dea o șansă celor care mai puțin au evoluat în tricoul selecționatei, cel mai bun antrenor din 2018 a preferat să joace la Chișinău cu 17 campioni mondiali și alți șase jucători de extra clasă, printre care se regăsesc și vicecampionii Europei, Kingsley Coman și Anthony Martial.  otodată, în lot sunt și toți oamenii de bază, care au câștigat Cupa: Lloris, Varane, Umtiti, Mbappe, Kante, Pogba sau Griezmann. Altminteri, francezii tratează cu maximă seriozitate duelul cu Moldova.

Este o echipă care produce performanță pe teren propriu, pentru că a primit puține goluri. Este o echipă tânără, cu jucători care evoluează și în cluburi străinătate”, El Fra Didier Dechamps, selecționerul Franței.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, lotul „cocoșilor” se estimează la peste un miliard de euro. Prin comparație, tricolorii sunt apreciați la 18 milioane. Naţionala Republicii Moldova va întâlni reprezentativa Franţei pe 22 martie, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram