image
Sursa foto: as.com

Zidane l-a rezolvat pe Hazard: Suma enormă plătită de Real Madrid. Când se face mutarea și anunțul făcut

Abia a revenit la Real Madrid, că Zinedine Zidane deja își face simțită prezența și în ceea ce privește transferurile. După ce i-a cerut lui Florentino Perez cel puțin trei nume uriașe, oficialii madrilenilor s-au și "pus în mișcare". Potrivit publicației Goal.com, după ce s-a vorbit de aproape doi ani despre Eden Hazard, acum s-a luat deja legătura cu mijlocașul ofensiv de la Chelsea și cu agenții săi.

Conform sursei citate, britanicii cer 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 116,7 milioane de euro), iar părțile sunt aproape să se înțeleagă pentru ca mutarea să se facă în vară. E de așteptat astfel ca actele să se semneze fără probleme, deși spaniolii vor să dea o sumă mai mică. Totuși, având în vedere relațiile bune dintre cele două cluburi, mai ales după trecerea lui Courtois pe Bernabeu, e de așteptat ca afacerea să se perfecteze.

Astfel, belgianul de 28 de ani va avea ocazia, în sfârșit, să evolueze sub comanda idolului său, așa cum a declarat și el de mai multe ori, spunând că ar fi "un vis". Acum, revenirea lui Zizou pe Santiago Bernabeu a cântărit decisiv în luarea acestei decizii, care este una dinală, conform sursei citate. Ar fi totuși o mică problemă de luat în calcul, și anume faptul că Chelsea a primit interdicție la transferuri până în 2020, iar astfel, britanicii nu prea ar dori să se despartă de niciun jucător, din moment ce nu pot aduce pe altcineva în loc. Cu toate acestea, echipa lui Sarri nu ar vrea să riște să țină cu forța un jucător care e cu gândul la altă echipă, deși este cel mai bine plătit fotbalist din lot.

Florentino Perez nu mai vrea să lase nimic la voia întâmplării și va începe în vară o adevărată revoluția la echipă. Lui Zidane i-a dat putere mai mare, el fiind preactic un fel de manager general, iar astfel, pe lângă Hazard, Zidane i-a mai cerut pe Mbappe și Ngolo Kante. Totuși, aducerea lui Kante ar însemna al doilea jucător luat de la Chelsea, în condițiile în care londonezii au interdicție la transferuri până în 2020. Contractul lui Zidane este scadent în vara anului 2022, cu un salariu uriaș, între 15 și 16 milioane de euro pe an.

Ca antrenor al ”albilor”, Zidane a câștigat de trei ori UEFA Champions League (2015-16, 2016-17, 2017-2018), Supercupa Europei (2016, 2017), La Liga (2016-2017), Supercupa Spaniei (2017) și Cupa Mondială a Cluburilor (2016, 2017).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: