(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Audi Q4 e-tron concept şi Audi e-tron Sportback prototype

A trecut un de la momentul când primul Audi electric de serie şi-a făcut debutul în aceeaşi locaţie. Noul Audi e-tron era încă acoperit cu o folie de camuflaj în acel moment. Acum, pe aceeaşi schemă a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva prototipul pre-serie a modelului e-tron Sportback.

Totuşi, cea mai importantă premieră de pe stand mai rămâne şi în aceste zile noul Audi Q4 e-tron concept, un SUV compact cu patru uşi şi o lungime de 4.59 metri care are la bază noua platformă modulară MEB, dezvoltată de VW Group pentru maşini electrice mai accesibile.

Foto: autoblog.md

Noul Audi Q4 e-tron concept are următoarele dimensiuni: 4.59 x 1.90 x 1.61 x 2.77 metri în lungime, lăţime, înălţime şi ampatament. În partea frontală tronează grila Singleframe, care, la fel ca şi pe primul SUV electric de serie al mărcii, are o suprafață închisă structurată într-un cadru octogonal larg, aproape în poziție verticală, în locul uneia tradiţionale.

Aerul este livrat în schimb prin intermediul unor prize mari care se extind de sub cele două faruri Matrix LED până jos pe bara de protecţie. Citeşte continurea pe AutoBlog.MD


Pub