Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în Republica Moldova

Facebook și Instagram au picat în mai multe țări, inclusiv în Republica Moldova, miercuri, după orele 18.00. Până acum, utilizatorii din mai multe state din Europa și alte continente au semnalat probleme. Rețeaua de socializare a publicat un scurt mesaj în care confirmă problemele, dar nu a oferit mai multe detalii.

Foto: simbol

Eroare la nivel mondial pentru utilizatorii Facebook. Mai mulți oameni s-au trezit, miercuri, după orele 18.00, că nu pot face distribuiri sau postări. „Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj, potrivit independent.co.uk.

fb / Sursa:captură

Facebook a picat în mai multe ţări, funcţionalitatea reţelei de socializare fiind minină, utilizatorii nu au acces la postarea pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share este indisponibilă.

The Sun notează, miercuri, că sunt probleme și cu cele două aplicații ale Facebook, Instagram și Messenger. Potrivit sursei citate, legat de problemele cu care se confruntă Facebook, de mai bine de o oră, utilizatorii se plâng de un blocaj total (35%), că au probleme cu news-feed-ul (33%) sau că nu se pot loga (30%). Pe Instagram, utlizatorii raportează probleme legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%).

Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia, scrie libertatea.ro


Pub