image
Sursa foto: as.com

Incredibil! Zidane va avea la Real un salariu de două ori mai mic decât cel încasat de Simeone la Atletico

Publicaţia spaniolă El Confidencial a dezvăluit salariul anual pe care Zinedine Zidane îl va avea la Real Madrid. Suma a crescut considerabil faţă de precedentul mandat, dar ziariştii spanioli spun că şi în aceste condiţii este o afacere bună pentru deţinătoarea Ligii Campionilor.

Întoarcerea lui Zinedine Zidane la Real este afacerea anului pentru madrileni. Au reuşit să aibă pe bancă un antrenor la un preţ destul de bun. Potrivit El Confidencial, Zidane a acceptat un salariu anual de 12 milioane de euro, la care se mai adaugă prime pentru câştigarea fiecărui trofeu. Suma reprezintă jumătate din cât încasează Diego Simeone la Atletico Madrid, care primeşte 24 de milioane de euro în fiecare sezon. Spaniolii scriu că Zidane este, de departe, cea mai bună soluţie. Dacă ar fi adus un alt antrenor de nivelul lui Zidane, madrilenii au fi trebuit să ofere un salariu mai mare.

Mourinho a câştigat 20 de milioane de euro net la Manchester United, Pochettino are 10 milioane de euro la Tottenham, Jurgen Klopp câştigă 8,5 milioane de euro la Liverpool, iar Juventus îi dă 8 milioane de euro lui Allegri.

Salariul lui Zidane a crescut spectaculos de când a fost numit principal la Real. În 2016, avea 2,5 milioane de euro pe sezon. După ce a câştigat Liga Campionilor în 2017, Florentino Perez i-a reînnoit contractul şi i-a oferit un salariu de 5,5 milioane de euro pe sezon, iar când a plecat de la Real Madrid, acum nouă luni, câştiga 7,5 milioane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: