Apple a anunțat un nou eveniment pe 25 martie: Cu ce noutăți ar putea să vină

Compania Apple a anunțat o nouă conferință, pe 25 martie curent, în cadrul căreia ar putea să anunțe nou gadgeturi și servicii.

Foto: 9to5Mac

În cadrul evenimentului, care va avea loc la Steve Jobs Theater în Cupertino, ar putea fi prezentate noi produse precum AirPower, AirPods 2 sau un nou iPad.

De mai mult timp, se vehiculează că Apple lucrează la o alternativă pentru Netflix. Dacă se confirmă, avantajul major al proiectului lui Tim Cook pleacă de la faptul că va agrega într-un singur loc conținut din mai multe platforme existente, precum HBO Go, pe lângă conținutul video original, dezvoltat in-house, scrie playtech.ro.

În același context, s-ar putea să aflăm detalii despre un agregator de știri contra cost. Respectiva platformă a fost subiectul multor dezbateri, după ce a ieșit la iveală faptul că Apple pare să pună presiune pe creatorii de conținut pentru a scădea semnificativ prețurile de achiziție ale știrilor și altor tipuri de materiale editoriale. În orice caz, ar trebui să agregheze sub o singură umbrelă texte de pe The Wall Street Journal, The New York Times, Washington Post și nu numai.


Pub