Colecatarea de fonduri pentru Viorel Mardare, închisă: „Șapte luni am luptat împreună. Vă mulțumim înzecit pentru tot ce ați făcut pentru Viorel!”

Boala lui Viorel Mardare a mobilizat sute de oameni din Moldova, dar și de peste hotarele ei și în timp record a fost adunată o sumă impunătoare de bani. Astfel, producătorul Sergiu Prodan, cel care a administrat pagina de colectare de fonduri pentru renumitul regizor, a ținut să vină cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au fost aproape de Viorel în tot acest timp.

Foto: FB

„Dragi prieteni,

Șapte luni am luptat împreună, am sperat. Această pagină de colectare de fonduri a fost șansa noastră a tuturor, și mai ales a lui Viorel, de a depăși o etapă mai grea a vieții. El ne-a unit aici și ne-a arătat că totuși există nu multă, dar extraordinar de multă dragoste în jur.

Vă mulțumim că i-ați fost alături, că ați sperat ca și el, ca și noi! Vă mulțumim înzecit pentru tot ce ați făcut pentru Viorel! Vă mulțumim pentru sprijin! Vă mulțumim pentru donații! Vă mulțumim pentru gânduri senine! Vă mulțumim din suflet că nu ați renunțat! Vă mulțumim că ați fost în viața lui și îi veți păstra vie memoria!

Viorel must go on in our hearts!”, a scris Sergiu Prodan.

De menționat că regizorul Viorel Mardare a fost petrecut ieri pe ultimul drum. Zeci deoameni au venit să-și ia rămas bun, la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla, din Chișinău.

Amintim că regizorul în vârstă de 37 de ani a fost diagnosticat cu cancer în 2018, iar la 9 martie 2019 s-a stins din viață.

După ce s-a tratat în Austria, Viorel Mardare revenise în Republica Moldova, iar din 21 ianuarie era internat la Spitalul Oncologic din Chișinău.

Viorel Mardare a fost un cunoscut regizor din Republica Moldova, a cărui activitate s-a remarcat în special prin spoturile sociale regizate de acesta.

Regizorul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.


Pub