Dacă ai buletinul sau pașaportul românesc, vino să semnezi pentru candidatul George Simion la alegerile europarlamentare

Cu aproape trei luni înaintea alegerilor pentru Parlamentul European, candidaţii se luptă să colecteze semnături pentru a se putea înscrie în cursă. În acest sens, echipa lui George Simion a ajuns la Chișinău cu scopul de a aduna semnături pentru cele cele 100.000 necesare.

Foto: George Simion/facebook

„E timpul să-l trimitem pe fratele nostru, George Simion în Parlamentul European.

Dar el are nevoie de 100.000 de semnături. Ești din Chișinău?

Te aștept azi între orele 16:00 si 20:00, în față la Poșta Moldovei, cu buletinul sau pașaportul românesc pentru a-ți arată susținerea față de George.

Vino, ia-ți și prietenii și hai să ne întâlnim pentru ca Republica Moldova să fie reprezentată în Parlamentul European!”, scriu organizatorii evenimentului.

George Simion / Sursa:facebook

George Simion, liderul mişcării unioniste din România, candidează independent. Astfel, pentru a fi înscris în cursa electorală are nevoie de 100.000 de semnături. Instrucțiunile de completare a listei de semnături pot fi găsite aici, iar pentru a te înscrie în echipa de campanie ,,România Mare în Europa”, accesează site-ul www.mareineuropa.ro.

George Simion și-a lansat pe 12 ianuarie candidatura la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai 2019, sub sloganul ,,România Mare în Europa”.

UNIMEDIA precizează că unionistul George Simion a fost declarat la 1 octombrie indizerabil de către Biroul de Migrație și Azil. După ce a fost reținut și scos din Republica Moldova, activistul a postat pe pagina sa de Facebook și câteva imagini, în care e însângerat.

Ulterior, acesta a solicitat Ministerului de Externe din România să se implice și să ceară explicații Chișinăului.


Pub