GENEVA 2019: Premieră mondială – CUPRA Ateca Special Edition

Pe lângă conceptul Formentor, noul brand CUPRA a prezentat la Salonul Auto de la Geneva modelul Ateca Special Edition, o mașină unică menită să facă SUV-ul de performanţă mult mai atrăgător.

CUPRA Ateca a semnalat începutul unei noi ere pentru vehiculele performante, cu o interpretare contemporană a ceea ce înseamnă sportivitate. Acesta rămâne un model unic în segmentul său și perfect aliniat la nevoile clientilor. Aspectul exterior şi interior, dar şi performanţele dinamice, au fost uşor îmbunătățite prin introducerea acestei ediţii limitate.

Foto: autoblog.md

Sub capota lui CUPRA Ateca Special Edition se găseşte un benzinar turbo cu injecție directă, cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, care produce 300 de CP şi 400 Nm de cuplu. La acesta se adaugă o cutie de viteze DSG cu şapte trepte cu schimb setat mai precis, un sistem de tracţiune integrală 4Drive și o servodirecție progresivă.

Poate face 0-100 km/h în aproximativ puţin peste 5 secunde şi atinge aproape 250 de km/h. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub