(video/update) PSRM, despre decizia formațiunilor PAS și Platforma DA: „Ne pare rău de politica struțului adoptată de Blocul ACUM”

PSRM a venit cu o reacție după ce, cei de la Blocul ACUM, au anunțat că nu acceptă să vină la discuții pentru o eventuală coaliție. Socialiștii spun că celor din Blocul ACUM nu le pasă de alegătorii care i-au votat, „cărora le-au promis reformarea clasei politice și rezolvarea problemelor sociale și economice ale țării”.

„Este regretabil faptul să aflăm acest lucru și că putem să fim parteneri onești în noul Parlament și să schimbăm cardinal lucrurile în Republica Moldova. Vreau să informez pe viitorii deputați, acum, că nicio lege nu poate fi votată și implementată până nu va fi aleasă conducerea Parlamentului. Iar multe din ele nu pot fi adoptate și implementate până nu vom avea un guvern nou și funcțional”, a declarat deputatul Ion Ceban.

„Pentru a salva țara este nevoie de o majoritate parlamentară. ACUM a declarat că nu dorește majoritate parlamentară”. Ceban a mai spus că declarațiile Bocului sunt de natură populistă.

(15:00) Partidul Socialiștilor face o conferință de presă, după ce blocul ACUM a refuzat invitația socialiștilor de a veni la discuții pentru o eventuală coaliție în următorul Parlament.

UNIMEDIA retransmite live. UNIMEDIA amintește că ieri, PSRM, în cadrul unei conferințe de presă, a invitat blocul ACUM la discuții. Astăzi, Blocul ACUM a venit cu o declarație, prin care spun că nu fac coaliție cu partidele oligarhice: PD, PSRM și Partidul Șor.


Pub