(foto) Start producţie pentru noul BMW Seria 7 facelift.

În timp ce încă se prezintă la Salonul Auto de la Geneva în premieră mondială, BMW anunţă startul producţiei în masă a modelului BMW Seria 7 facelift la uzina BMW Group Plant Dingolfing, Germania.

La aproximativ trei ani și jumătate după lansarea celei de-a șasea generații, modelul de top a fost revizuit cu atenție și va avea acum o prezenţă mult mai pronunţată în segment.

Foto: autoblog.md

Reproiectate, partea frontală şi cea din spate oferă noului BMW Seria 7 o apariţie expresivă unică. În faţă, grila extinsă a radiatorului contrastează cu farurile subţiri. BMW Seria 7 este uşor de recunoscut ca parte a noului segment de lux BMW, folosind un limbaj de design compatibil şi cu BMW Seria 8 şi BMW X7.

Designul părţii spate aduce accente noi: stopurile tridimensionale şi mai subţiri se bazează complet pe tehnologia LED. Sub bara cromată dintre cele două stopuri se află o bandă luminoasă, subţire de 6 mm, care creează un accent luminos discret când luminile de zi sunt pornite şi care mai creează o prezenţă spectaculoasă pe timp de noapte. Vezi mai multe detalii şi imagini din procesul de producţie, alături de preţurile maşinii în Moldova, pe AutoBlog.MD


Pub