Alege abonamentele Internet Oriunde de la Unite şi ai de 2 ori mai mult Internet şi modem 4G cadou la conectare.

Ţi s-a întâmplat vreodată să ai prea mult Internet? Evident că nu, prea mult Internet nu există. De aceea primăvara aceasta, la abonamentele Internet Oriunde de la Unite, ai de 2 ori mai mult Internet mobil inclus ca să te bucuri şi mai mult de tot ce îți place să faci online. Şi fiindcă zilele sunt mai lungi, mai însorite şi nu mai poţi sta în casă, la conectare abonament Internet Oriunde primeşti un modem 4G cu WiFi cadou, ca să porţi internetul cu tine, oriunde ai merge.

Dacă îţi iei un abonament cu 10 GB lunar, primeşti 20 GB. Dacă îţi alegi unul cu 100 GB, primeşti 200 GB. Iar cu modemul 4G primit cadou la conectare, printr-un singur buton, conectezi la Internet toate dispozitivele tale, ale prietenilor sau ale celor dragi, oriunde în ţară.

Dublează-ţi momentele de fericire! Acum ai de 2 ori mai mult trafic de date inclus în abonament ca să poţi savura, nelimitat şi de oriunde, comunicarea cu cei dragi. Iar dacă se întâmplă să consumi tot traficul de date inclus în pachet, stai fără grijă, căci navighezi gratuit şi nelimitat la viteză mai redusă.

Priveşte filme, ascultă muzică, descarcă fişiere de mari dimensiuni, încarcă poze şi simte-te liber să faci tot ce-ţi place mai mult cu dublu Internet inclus în abonament, timp de 6 luni.

După expirarea perioadei promoţionale de 6 luni, începi să beneficiezi de programul de loialitate care îţi face abonamentul şi mai avantajos.

În plus, acum nu mai întrerupi activităţile tale. Intră pe unite.md, indică abonamentul de Internet Oriunde potrivit pentru tine şi expediază comanda online, iar noi îţi aducem contractul, cartela şi modemul direct acasă.

Trăieşte primăvara la intensitate maximă cu abonamentele Internet Oriunde de la Unite, reţeaua posibilităţilor mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare