(video) GENEVA 2019: Noul Rolls-Royce Cullinan x BILLIONAIRE Limited Edition de la Mansory

Atelierul german de tuning Mansory a adus la Salonul Auto de la Geneva mai multe maşini pentru cei care au buzunare largi, printre care şi primul Rolls-Royce Cullinan tunat! Cu numele complet Rolls-Royce Cullinan x BILLIONAIRE Limited Edition, maşina este numită “The Whisper of Ecstacy” (Şoapta Extazului) şi este făcută în colaborare cu brandul german de modă Billionaire.

Ca și în cele mai multe proiecte ale Mansory, modificările sunt cuprinzătoare. Partea frontală inferioară este complet reproiectată cu prize de aer mai mari și un spoiler față nou. Grila și farurile au rămas cele din uzină. Capota este una nouă şi conţine o linie care se întinde pe toată partea de mijloc. Aripile conţin prize noi de aer, iar bosajele au fost extinse pentru corespunde şi a se coagula cu mărimile noilor praguri laterale.

În spate, un spoiler nou montat pe acoperiş este văzut foarte clar, fiind o componentă din fibră de carbon care stă deasupra unității existente. Un alt spoiler sub forma unei buze se găseşte pe uşa portbagajului şi este la fel din fibră de carbon. Intervenții au mai avut loc asupra barei de protecţie posterioare, care este una nouă şi conţine atât un difuzor, prize de aer, cât şi terminaţii noi pentru eşapament.

Mansory spune că a umblat şi sub capotă unde a realizat îmbunătățiri de performanță pentru motorul V12. Datorită instalării unei noi tobe de eşapament şi a unui chip tuning pentru ECU s-a reuşit extragerea a încă 40 de CP şi 100 Nm de cuplu. Cifrele finale sunt de 610 CP și 950 nm de cuplu, suficiente pentru a realiza sprint-ul 0-100 de km/h în doar 5 secunde, dar şi pentru a atinge o viteză maximă de 280 km/h!

De asemenea, Cullinan primește un set de jante din aluminiu forjat Type M23 de 24 de inci şi cu anvelope de mărimi 295/30R24. Caroseria este vopsită în două culori cu un finisaj bespoke de la Mansory şi mai conţine insigne ale brandului de modă. Interiorul a fost complet retapiţat şi include printre altele inserţii din piele autentică de crocodil.

În total, ediţia limitată va fi compusă din 13 exemplare şi fiecare va avea un preţ de start de 785.000 de euro.

Vezi neapărat: GENEVA 2019: Prima întâlnire cu noul Rolls-Royce Cullinan – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/