image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un bărbat din capitală riscă patru ani de închisoare pentru că fura din automobile // VIDEO

Un bărbat de 34 ani, din Capitală a fost reținut de către ofițerii de investigație a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, bănuit de comiterea unui furt din automobil.

Polițiștii au fost alertați la data de 1 martie, de către proprietar care a comunicat că din automobilul de model “Ford Tranzit” parcat pe str. M. Manole i-au dispărut bunurile materiale.

În urma cercetărilor la fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil, ușa fiind deschisă, de unde a sustras o geantă în care se aflau mijloace bănești și alte bunuri materiale.

Acesta a cauzat proprietarului de 30 ani, un prejudiciu în sumă de 8185 lei.

Totodată, în cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că suspectul prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil “VAZ” parcat pe str. Uzinilor, de unde a încercat să fure unele bunuri materiale, însă din unele motive, nu și-a dus intenția până la capăt.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vina, fiind reținut pe un termen de 72 de ore.

El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lui și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: