Actualitate

Samsung Galaxy S10 doboară recorduri de precomenzi şi în Statele Unite

Analiştii au estimat deja un an excelent pentru Samsung, cu 45 de milioane de unităţi livrate în 2019. Acum aflăm că după doborârea precedentului record Samsung de precomenzi în UK, în Statele Unite se înregistrează de asemenea cifre impresionante. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că power userii au dat tonul în SUA, iar 57% dintre precomenzile de modele S10 sunt unităţi Galaxy S10+. Acelaşi procent se aplică şi în UK.

Avem şi o împărţire a preferinţelor publicului pe culori. Astfel, în UK cea mai populară nuanţă este Prism Black, iar în SUA Prism White. Experţii prezic o creştere a livrărilor de S10 cu 30% până la 40% faţă de Galaxy S9 anul trecut. Samsung şi-a luat în serios rolul de inovator şi a lansat nişte modele cu adevarat speciale cu ocazia aniversării a 10 ani de serie Galaxy S.

E totuşi important să nu ne pripim să îi declarăm pe sud coreeni câştigători, pentru că entuziasmul era de aşteptat la un asemenea debut. Să vedem dacă hype-ul se va păstra şi în următoarele luni, după ce avem şi alternative precum Huawei P30 Pro pe piaţă, eventual Xiaomi Mi 9, LG G8 ThinQ şi Nokia 9 Pureview.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *