(video) „Într-o zi cu voie bună, Ilan Șor s-a născut!”. Clip video cadou pentru primarul de Orhei de la Marina Tauber, la „cârma” unei căruțe și de la fostul șef al vămilor, Tudor Balițchi, șofer de taxi la aeroport

La data de 6 martie, deputatul Ilan Șor a împlinit vârsta de 32 de ani și se pare că nu a rămas fără atenția colegilor din cadrul Primăriei Orhei. Dacă soția acestuia, Jasmin, i-a oferit în dar un carusel, echipa din partid i-a alcătuit o piesă și a filmat un videoclip dedicat lui Șor.

Foto: partidulsor.md

Versurile melodiei și scenariul videoclipului sunt inspirate din piesa băieților de la Zdob și Zdub „Moldovenii s-au născut”, doar că adaptat la titlul de „Orheienii s-au născut”.

În videoclip apar mai mulți colegi de ai lui Ilan Șor, primărița comunei Jora de Mijloc, recent deja deputată, Marina Tauber, care este la „cârma” unei căruțe.

De asemenea, în rol de șofer de taxi al unui BMW apare ex-directorul general al Serviciului Vamal, Tudor Balițchi.

Se pare că acest videoclip a fost ținut în secret și folosit pentru uz intern, însă astăzi a apărut în public.

De menționat că la data de 21 mai 2015 Ilan Șor a fost înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului Orhei din partea mișcării social-politice „Ravnopravie”.

A doua zi, pe 22 mai, el a fost eliberat sub control judiciar din arest la domiciliu, ca urmare a unei cereri depuse de avocații săi, pentru ca acesta să se poată implica în campania electorală.

La scrutinul din 14 iunie, Ilan Shor a câștigat detașat alegerile cu peste 61,97% din voturi.


Pub