Răsturnare de situație în războiul Johhny Depp - Ambert Heard. Actorul susține că el a fost victima violenței domestice

Răsturnare de situație în scandalul anului la Hollywood. După un divorț tumultos, acuzații de violență domestică și petiții pentru scoaterea lui Johnny Depp din distribuțiile mai multor filme, acum actorul susține că opinia publică a fost indusă în eroare.

Foto: Perfecte.ro

Johnny Depp a divorțat de Amber Heard la jumătatea anului 2016, după ce fosta soție l-a acuzat de violență domestică și a obținut un ordin temporar de restricție împotriva actorului. Nu a suferit prea mult, în vara lui 2016, Heard debutând pe Instagram o relație cu CEO-ul Tesla Elon Musk.

Tot fără noroc, însă, pentru că relația lui Amber cu miliardarul a luat sfârșit un an mai târziu. Depp și Amber au divorțat amiabil, în cele din urmă, procedura fiind finalizată anul trecut, atunci când actrița a primit 7 milioane de dolari de la fostul soț, bani pe care i-a donat.

În urma înțelegerii cu Depp, Amber Heard și-a retras acuzațiile de violență domestică - cum că ar fi tras-o de păr, a încercat să o sufoce cu o pernă și a lovit-o în ochi cu un telefon mobil aruncat cu putere.

Heard a acceptat și să nu mai vorbească în public despre despărțirea lor. Depp și-a retras și el acuzațiile cum că fosta soție este materialistă. Ambii au admis că mariajul lor a fost unul „volatil”, însă „nu a existat niciodată violență fizică sau emoțională intenționate”, transmite digi24.ro.

Pacea s-a rupt însă la sfârșitul anului trecut, după ce Amber Heard a publicat în Washington Post un material de opinie cu titlul „Am vorbit împotriva violenței de natură sexuală - și m-am lovit de furia culturii noastre. Ceva trebuie să se schimbe”.

Johnny Depp susține că fosta soție a încălcat înțelegerea de divorț și a dat-o în judecată la rândul lui cerându-i daune de 50 de milioane de dolari. Faimosul actor își acuză fosta soție că a pus la cale o farsă, prin care să avanseze în carieră. Asta, în timp ce cariera lui a avut de suferit de pe urma scandalului și acuzațiilor. Depp mai spune că Amber Heard l-a înșelat pe toată durata căsniciei cu Elon Musk și că relația extraconjugală a început la o lună după nuntă. Informația a fost negată de un reprezentant al CEO-ului Tesla și SpaceX.

În plus, mai susține actorul, Heard nu ar fi fost lovită cu telefonul în față. Depp și avocații lui ar fi adunat mai multe probe - înregistrări video și mărturii ale angajaților clădirii unde au locuit pe perioada cât au fost căsătoriți - care arată că actrița nu ar fi avut ochiul vânăt. Printre ele ar fi și o filmare din holul clădirii, în care s-ar vedea cum una dintre apropiatele actriței se preface că îi dă un pumn în față, apoi izbucnesc în râs.

Și dacă nu ar fi fost de ajuns, Depp aduce în discuție și comportamentul violent al actriței bisexuale. Aceasta a fost arestată pe Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma pentru că și-ar fi lovit o fostă iubită, pe Tasya van Ree. Nu a fost pusă sub acuzare, iar van Ree a declarat ulterior că incidentul a fost „interpretat greșit”.

Depp susține și că Amber a reușit să-i zdrobească degetul mijlociu de la mâna dreaptă - care a fost aproape retezat - după ce a aruncat în el cu o sticlă de votcă. Incidentul s-ar fi petrecut în Australia. Ar fi fost nevoie de intervenția medicilor, care i-ar fi cusut la loc degetul lui Depp.

Potrivit avocaților lui Depp acesta este numai unul dintre episoadele în care actrița ar fi aruncat în el cu diferite obiecte. De asemenea, l-ar fi lovit și plesnit cu regularitate și i-ar fi dat un pumn în față când a întârziat la petrecere de 30 de ani pe care Heard a organizat-o în 2016.


Pub