Cauza din care avionul de pe ruta Chișinău-Moscova s-a întors de urgență pe Aeroportul Internațional Chișinău după o oră de la decolare

Compania aeriană FLYONE a venit cu un comunicat oficial despre avionul de pe ruta Chișinău-Moscova care s-a întors de urgență pe Aeroportul Internațional Chișinău după o oră de la decolare. Astfel, cauza din care aeronava a fost întoarsă este că echipajul a observat că altitudinea cabinei crește, ceea ce putea duce la o eventuală depresurizare.

Foto: UNIMEDIA

„Stimați pasageri, la cursa 5F - 131 Chișinău -Moscova operată de către FLYONE, echipajul a observat că altitudinea cabinei crește, ceea ce ar putea duce la o eventuală depresurizare. Echipajul a acționat conform procedurilor și au coborât la înălțimea de siguranță. Datorită faptului că s-a reacționat prompt în această situație, depresurizarea nu a avut loc. Ținem să menționăm că siguranța pasagerilor noștri este prioritatea noastră iar echipajul a acționat conform manualelor operaționale”, se arată în comunicatul emis de compania FLYONE.

Astfel, compania aeriană susține că nimeni nu a avut de suferit, iar Departamentul Tehnic lucrează la remedierea problemelor.

De asmenea, pasagerilor li se va oferi tot suportul necesar din partea companiei.

FLYONE / Sursa:FLYONE/facebook


Pub