O platformă gratuită destinată tinerilor din Moldova te ajută să găsești burse la universitățile din toată lumea

WJPTGEFNOG
Foto: Burst

A fost lansată o nouă platformă online, destinată în special tinerilor din Republica Moldova. Autorii își propun să ofere informații despre bursele universitare din întreaga lume la care se pot înregistra studenții moldoveni.

Studentship este încă în proces de actualizare. Momentan pe site puteți găsi în jur de 900 de burse disponibile, iar săptămâna această numărul urmează să crească până la câteva mii.

„Momentan avem încărcate bursele valabile pentru Elveția. Acum avem circa 12 mii de universități din lume, circa 400 facultăți și 300 influenceri din educație”, ne spune Denis Roșca.

foto1

Pe acest site, pe lângă burse și informații despre universitățile din lume, veți putea găsi lecții video și discursurile celor mai influenți oameni din domeniul educației.

Tot de ce aveți nevoie pentru a naviga pe site este înregistrarea pe platformă (care se face în mod gratuit).

„Logarea ne ajuta sa memorăm preferințele utilizatorilor în materie de nivel de studii, limba de predare, facultate, etc. pentru ca ulterior să trimitem notificări în cazul în care apar oferte interesante de la universități”, mai adaugă Denis Roșca.

afg

Dacă sunteți interesați de burse și alte informații educaționale, puteți găsi platforma AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente