Val de susținere pentru Ștefan Mandachi, care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi: „Suceava cred că va fi blocată integral”

Ștefan Mandachi, omul de afaceri din România care a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi și care a anunțat că va opri activitatea afacerilor sale timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00, a spus la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că a fost șocat de valul de susținere pe care l-a primit.

Foto: playtech.ro

Mandachi a spus că, după ce a lansat manifestul pentru construirea de autostrăzi, oamenii de afaceri au început să iasă din „zona de confort”.

Întrebat câte companii s-au alătura protestului, el a spus că „am cel puțin 4.000 de mesaje necitite pe telefon acum și numărul crește. Dar vreau să vă spun despre cei din Suceava, că de acolo am mesaje evidente. Suceava cred că va fi blocată integral”.

Ștefan Mandachi a menționat că pe 15 martie, la ora 15:00, va „inaugura” metrul de autostradă din apropiere de Suceava.

Întrebat dacă l-a sunat vreo autoritate care are în competență ce a făcut, el a spus că nu, dar că l-au sunat politicieni: „Mi-au spus că am făcut un lucru extraordinar”.

Având o rețea de restaurante cu carne rotisată, cu specific grecesc, un hotel, o sală de evenimente și o sală de fitness, Mandachi a spus că angajații săi care sunt nevoiți să conducă în România „își petrec de două ori mai mult timp la volan”.

În semn de protest, Ștefan Mandachi a construit din banii săi primul metru de autostradă din Moldova, România, pentru care a plătit 4.500 de euro și pe care-l va inaugura pe 15 martie curent.


Pub