/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Vântul puternic a doborât mai mulți copaci în Chișinău. O stradă a fost blocată

10 martie 2019, ora 15:21

Vântul puternic care a început să bată în această dimineață a doborât cel puțin doi copaci din capitală. Unul pe strada Braniștii din sectorul Râșcani unde temporar a fost blocată strada.

Din imaginile apărute pe internet se vede cum unul dintre copaci a blocat strada Braniștii. Șoferii au fost nevoiți să înconjoare zona pentru a ajunge la destinație. În plus, copacul a căzut foarte aproape de o cutie de distribuție a gazului.

Un alt copac a căzut peste un gard pe strada Tudor Vladimirescu.

Meteorologii au anunțat pentru astăzi cod galben de vânt puternic în toată țara. Rafalele de vânt vor ajunge până la 23 de metri pe secundă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram