/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO.FOTO/ Zeci de mașini au format o coadă imensă la un post vamal din nordul țării. Timpul de așteptare - două ore

missing
10 martie 2019, ora 19:11

Zeci de mașini au stat astăzi în rând la intrarea în țară la o un post vamal în nordul țării. La postul vamal Criva-Mămăliga, oamenii care veneau din Ucraina au fost nevoiți să aștepte și câte două ore în rând pentru a traversa frontiera. 

Deși panoul online arată că timpul de așteptare la punctul de trecere Criva-Mămăliga este de câteva minute, din imaginile de care a făcut rost TV8 se vede că la acest punct vamal s-a format o coadă imensă.

În rând au stat atât mașini de mare tonaj, cât și mașini mici. Potrivit martorilor, numărul lor era de cel puțin 30 de mijloace de transport.

Deocamdată reprezentanții Poliției de Frontieră nu ne-au răspuns pentru a afla care este cauza reținerii traficului la postul de trecere Criva-Mămăliga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram