/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO.FOTO/ S-au înarmat cu mănuși și saci de gunoi și au făcut curat într-un parc din capitală

10 martie 2019, ora 19:28

Zeci de oameni s-au înarmat astăzi cu mănuși, saci de gunoi și au făcut curat în parcul din sectorul Râșcani din capitală. La eveniment au participat voluntari și reprezentanți ai diferitor organizațiilor non-profit din oraș cum ar fi Orașul fără Maxi-Taxi, Verde.md, Forum.md și Abs Recycling.

Lucrările au înceăut la ora 12.00. Participanții au primit pungi de gunoi și mănuși din partea organizatorilor. Acțiunea va fi însoțită de muzica și sprijinul unui MC. De asemenea, organizatorii și sponsorii evenimentului au pregătit băuturi și gustări gratuite pentru participanți.

O acțiune similară a avut loc pe 3 martie când s-a făcut curățenie în parcul din jurul lacului „8” (Sectorul Botanica). La acțiune au participat aproximativ 100 de voluntari.

Scopul lucrărilor de curățare este de a oferi locuitorilor capitalei un exemplu despre cum trebuie să respecte natura și orașul natal, și de a atrage atenția societății asupra problemei poluării parcurilor publice, lacurilor și a altor locuri de odihnă în masă.

Gepostet von Наталья Лозан am Sonntag, 10. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram