image
Sursa foto: jurnal.md

Noi atacuri asupra Jurnal TV: În urma unor presiuni, un important agent economic și-a retras publicitatea

Atacurile asupra Jurnal TV continuă. Un important agent economic şi-a retras publicitatea de la postul de televiziune după ce a fost sunat de cineva care i-a spus să renunţe la contractul cu Jurnal. Declaraţia a fost făcută de directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră”.

„Din păcate, realitatea este aşa cum este. Continuă atacurile asupra noastră. Un important client publicitar al nostru a fost nevoit să se retragă cu toate că contractul este valabil pentru întreg anul 2019. Acest agent economic a fost sunat şi i s-a spus într-o formă foarte delicată că să fie atent, că el nu plasează publicitatea acolo unde ar fi trebuit s-o plaseze. Agentul economic a înţeles foarte bine ce a avut în vedere cel care a sunat. Cel care a sunat cine este? Eu presupun că nu este prezicătorul Lepădatu. V-am spus toate astea nu pentru a ne plânge. Noi nu ne plângem, noi vă informăm”, a declarat Val Butnaru.

Precizăm că, în ultimii ani, Jurnal Trust Media se confruntă cu atacuri și piedici fără precedent, fiind nevoit să activeze în condiții de monopol şi concurenţă neloială pe piaţa media şi de publicitate. În ciuda acestor lucruri, Jurnal TV rămâne lider la audienţă, fiind printre cele mai urmărite și mai îndrăgite posturi de televiziune de la noi din țară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: