Alcoolul face victime: Un copil de 2 ani a ajuns la spital după ce căruța în care era s-a răsturnat; Mama era beată

Un copil în vârstă de 2 ani a fost spitalizat, după ce căruța în care se afla s-a inversat pe carosabil. Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 22:15 în satul Climăuți raionul Șoldănești.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, căruța era condusă de către mama copilului. Oamenii legii spun că femeia era în stare de ebrietate.

În timp ce conducea hipomobilul, din cauza stării de ebrietate a pierdut controlul și a ieșit de pe carosabil, și s-a inversat.

Inspectorii de patrulare ajunși la fața locului au depistat copilul cu leziuni corporale, care a fost transportat la spitalul din orașul Șoldănești, iar mama acestuia fiind testată cu aparatul Drager, rezultatul a arătat 0.83 mg/l.

Menționăm că, pe parcursul acestui weekend angajații #INP intensifică patrularea pe traseele naționale și vor activa în regim sporit întru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute și consecințele acestora. Mai ales conducerea în stare de ebrietate la volan și depășirea limitei de viteză.

#INP recomandă: • nu conduceți în stare de ebrietate sau dacă vă simțiți obosit; • conduceți prudent și păstrați distanța între automobile; • nu ieșiți la depășirea unei mașini fără o asigurare temeinică; • cuplați centura de siguranță; • copiii transportații în scaunul special cu centura cuplată; • pietonii sunt avertizați să traverseze numai pe la trecerile semnalizate după o asigurare temeinică.


Pub