image
Sursa foto: as.com

Florentino Perez, văzut principalul responsabil pentru dezastrul de la Real Madrid

Preşedintele Florentino Perez este văzut ca principalul vinovat în criza de la echipa de fotbal Real Madrid, care încă din luna martie a ieşit din cursă pentru orice trofeu, conform unui sondaj realizat de ziarul AS.

Nu mai puţin 71% dintre participanţii la ancheta online l-au indicat pe Florentino Perez ca principal vinovat pentru eşecul din acest sezon, urmat de jucători (19%) şi de antrenorul Santiago Solari (10%). Într-o singură săptămână, Real Madrid a pierdut de două ori pe Santiago Bernabeu în faţa Barcelonei, ieşind din cursa pentru cupă şi campionat, iar marţi a încasat al treilea eşec consecutiv, cu Ajax Amsterdam (1-4), în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Perez are ca obiectiv principal un nou look pentru stadionului Santiago Bernabeu, care va fi îmbrăcat într-o structură metalică, astfel că din 2015 investiţiile în jucători s-au cifrat la doar 359,4 milioane euro, în timp ce Barcelona a cheltuit 797,1 milioane euro în aceeaşi perioadă. Real a cheltuit mai puţin şi decât rivala Atletico (460 milioane euro).

Anchete similare în rândul internauţilor au fost realizate şi de alte ziare, posturi de radio şi de televiziune, care au în comun persoana lui Florentino Perez ca vinovat principal de criza de la Madrid, cu o medie de 68%, urmat de echipă (20%) şi de Solari (12%).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: