(video) De 8 martie, blocul ACUM enumeră cazurile de intimidare a femeilor în campanie electorală

De Ziua Internațională a Femeii, reprezentanții Organizației de Femei a Partidului Acțiune și Solidaritate au vorbit despre drepturile fundamentale ale femeilor și au menționat intimidările la care au fost supuse candidatele blocului ACUM în campanie electorală.

Foto: PAS

Potrivit președintei Organizației de Femei a PAS, Doina Gherman, în campanie electorală, membrele și activistele de partid, precum și candidatele blocului ACUM s-au confruntat cu atacuri la persoană și numeroase cazuri de intimidări.

„Cel mair recent caz elocvent este cazul candidatei blocului ACUM din circumscripția 25, Inga Grigoriu, care a fost intimidată și agresată verbal, de un grup de persoane, în mod organizat, în orașul Sîngera”, a spus Doina Gherman.

„Exponentele PartiduluI Democrat au utilizat discursul instigator la discriminare ca armă principlaă împotriva președintei PAS încă din campania prezidențială. În acest context, noi declarăm zero toleranță față de utilizarea discursului de ură”, a mai declarat Doina Gherman.


Pub