Fiecare femeie din Partidul ȘOR a primit cadouri din partea liderului formațiunii

Partidul Politic ȘOR are grijă de cetățenii Republicii Moldova nu doar în campania electorală. Zeci de activiști ai Partidului Politic ȘOR, „înarmați” cu flori și felicitări au împânzit vineri, 8 martie, străzile centrale din Orhei și comuna Jora de Mijloc, felicitând toate doamnele și domnișoarele cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Foto: ȘOR

Partidul ȘOR intenționează să felicite astfel toate femeile din raionul Orhei. De asemenea, conducerea formațiunii a avut grijă și de toate femeile membre de partid din întreaga țară, oferindu-le dulciuri, felicitări și flori.

Astfel, peste 40.000 de membre ale Partidului Politic ȘOR au primit câte un buchet cu lalele, dulciuri și felicitări din partea liderului formațiunii, Ilan Șor. Activiștii partidului au împărțit darurile pe parcursul zilei de ieri, dar și astăzi. Unele femei au primit felicitările chiar la locul de muncă.

Doamnele și domnișoarele au primit flori și dulciuri din partea Partidului ȘOR, cu ocazia zilei de 8 Martie, împachetate într-un mod deosebit. De asemenea, fiecare a primit câte o felicitare personalizată din partea lui Ilan Șor. Iar activiștii partidului le-au dedicat și poezii.

„Sunt mici atenții, dar contează atitudinea. Este foarte plăcut”, spuneau femeile bucuroase.

Cei care au condus activiștii de partid au fost chiar femeile din Partidul ȘOR, în frunte cu vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, care nu au stat nici cu această ocazie acasă, preferând să fie și în această zi mai aproape de oameni.

ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR
ȘOR / Sursa:ȘOR


// console.log('no ads situation')