Andrei Năstase: „Eu nu-mi asum ceea ce vrea Plahotniuc. Poate acest individ crede că noi ar trebui să ne asumăm și faptul că s-a topit zăpada mai devreme decât a așteptat el?”

După ce liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a susținut că blocul ACUM se va face responsabil pentru o eventuală criză politică, după ce au refuzat crearea unei coaliții cu democrații, co-fondatorul blocului, Andrei Năstase, a venit cu o reacție, menționând că nu își asumă ceea ce vrea președintele PD.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu-mi asum ceea ce vrea Plahotniuc să-mi asum. Nu este un reper pentru mine. Poate acest individ crede că noi ar trebui să ne asumăm și faptul că s-a topit zăpada mai devreme decât a așteptat el? Ce să-i spui? După 10 de ani de guvernare dezastruoasă, din care el n-a lipstit. După 10 ani în care el și-a bătut joc de această țară. După 10 ani de minciună. El nu dă nimic, el știe să ia. În campania ectorală a făcut promisiuni de 4 miliarde de lei, fără ca să ne spună de unde banii. Împrumută bani tot de la băncile pe car le controlează. Împrumută cu cele mai mari dobânzi”, a spus Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a patra”

Amintim că recent, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a susținut în cadrul unui interviu că blocul ACUM se va face responsabil pentru o eventuală criză politică, după ce au refuzat crearea unei coaliții cu democrații, deputatul ales din partea blocului.

Cu o reacție în acest sens a venit deputatul ales din partea blocului ACUM, Dumitru Alaiba, care s-a arătat indignat de afirmațiile liderului PD.

„Domnule Vlad Plahotniuc, încercați să reveniți la realitate. Se pare că v-ați rupt de ea definitiv. Faptul că unica forță pro-europeană nu admite nici minuscula probabilitate să facă o alianță cu voi este rezultatul activității voastre, a atacurilor voastre, a minciunilor voastre răspândite profesionist. Ați anulat alegeri. Ne-ați impus un sistem electoral infect. Ați inundat țara cu bani murdari, cu concerte și mită electorală”, a scris deputatul ales din partea blocului ACUM”


Pub