Scenarii postelectorale
Politic 8 martie 2019, 20:10 | 1608

"Partidul Democrat se teme foarte mult de alegeri anticipate", "Bugetul ţării este complet auster", "Noi suntem într-o situaţie în care trebuie să acţionăm!". Declaraţiile au fost făcute aseară, la emisiunea "Cabinetul din umbră", de reprezentanţii Blocului ACUM şi viitorii deputaţi Octavian Ţâcu, Lilian Carp şi Vladimir Bolea.

În pofida avantajului oferit de resursele administrative, PD se teme de eventualele alegeri anticipate, mai susțin reprezenanţii Blocului ACUM Platforma DA și PAS, invitați la emisiunea „Cabinetul din umbră”.

În opinia lui Lilian Carp, cel mai probabil, PD şi PSRM vor face alianţă, chiar dacă acest gest le va dăuna ambelor formațiuni politice.

Dacă PD şi PSRM nu vor reuşi să facă o coaliție, Blocul ACUM Platforma DA și PAs este gata de alegeri anticipate, afirmă Octavian Ţâcu.

Vladimir Bolea mai spune că, în pofida eforturilor PD-ului de a crea impresia că Republica Moldova se dezvoltă, ţara noastră a rămas la fel de săracă, iar resursele financiare sunt pe terminate.

Nici purtătorul de cuvânt al PD, nici cel al PSRM, nu au fost de găsit pentru a comenta declaraţiile invitaţilor emisiunii.

Opinia ta contează. Comentează!