Evenimente pentru o sâmbătă în liniștită alături de cei mai dragi oameni

EKFOUJORJF-920×613

Pe 9 martie veți avea ocazia să mergeți oriunde doriți, important să aveți timp liber și puțini bani. Ah da, și oameni dragi cu care să savurați acele momente inedite. Vedeți mai jos ce evenimente vă recomandă echipa #diez.

#Prăpăd III 2019

Prăpăd Fest revine cu forțe noi! BandabaR vă invită la cel mai zgomotos eveniment al primăverii. Invitatul special al serii va fi Rotting Christ. Este o formație de black metal din Atena, Grecia, fondată în anul 1987. Sunt recunoscuți ca fiind prima trupă de acest gen din regiune.  Băieţii vin cu prezentarea celui de al 13-lea album „The Heretics” şi vor încinge atmosfera Prăpădului cu un show de neuitat.

Party-ul se va începe la ora 19:00, la Bandabar. Prețul biletului este de 250 lei, iar în seara evenimentului va constitui 300 de lei.

Mai multe informații vedeți aici.

# Degustare de vinuri cu producătorul Vinuri de Comrat

Degustare de vinuri cu producătorul „Vinuri de Comrat”. Cu această ocazie sunteți invitați în noul local de pe strada Sciusev 62, la o seară plină de vinuri interesante. Spre degustare vor fi expuse 5 tipuri de vin Costul degustarii – 150 de lei per persoana.

Rezervarea este obligatorie: 060606688. Mai multe informații vedeți aici.

#O seara de jazz: Sandu Bantaș & Dan Brumă

Primăvara la Uptown Cafe începe cu soare și note de jazz. Pe 9 martie vă așteaptă o seară fermecată, deoarece doi muzicieni talentați vă vor cuceri până la stele și vă vor duce într-o călătorie cosmică.

Intrarea costă: 50 lei. Rezervarea este obligatorie: 0787 75 701. Mai multe informații vedeți aici.

#March 8 / Cristofor Aldea-Teodorovici

Clubul Jerome vă invită la o seară minunată cu artiști talentați.  Evenimentul se va începe la ora 20:00.  Intrarea pentru femei este gratuită, pentru bărbaţi – 100 de lei.

#Innovatic Fest/Roboshow

Pe 9 martie, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului). Prin intermediul unor căşti/ochelari VR şi al unui controller, eşti transportat într-o nouă lume, în care poţi explora, juca sau trăi senzaţii noi) și AR (la prima vedere seamănă cu realitatea virtuală, care şi ea poate fi folosită prin intermediul dispozitivelor mobile, dar în esenţă sunt două tehnologii şi experienţe complet diferite. Realitatea virtuală necesită “scufundarea” într-un mediu virtual fără a mai păstra contactul senzorial cu lumea reală din jurul tău. În schimb, realitatea augmentată suprapune obiecte 3D peste lumea reală pentru a crea senzaţia că se afla chiar în faţa ta, păstrând legătură cu lumea fizică), și trăiești emoții de neuitat. Biletele pot fi procurate aici.

#La o cafea cu aroma de Leadership!

Cu prilejul Zilei Femeii, in ziua de 9 Martie dimineața sunteți invite la LEADERSHIP Breakfast! Într-o atmosferă placută, cu aromă de croissant și cafea,veți discuta despre rolul și manifestarea leadershipului femeii în Moldova, despre ce înseamnă o adevărata Femeie Lider! Evenimentul va avea loc la Creme de la Creme, la ora 10:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente