/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Mașină de un milion de lei și mai multe terenuri agricole. Averea depuatatei care a câștigat pe circumscripția din Cantemir

missing
08 martie 2019, ora 18:13

Elena Bacalu este candidata care a învins pe circumscripția nr.42, Cantemir și care a candidat din partea Partidului Democrat. Aceasta de profesie este magistrat în administrația publică, iar în prezent deține funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. 

În declarația de avere indicată la CEC, pentru ultimii doi ani, deputata a încasat peste trei sute de mii de lei. Ceea ce înseamnă că lunar Bacalu a avut un salariu de 13 mii de lei. Soțul acesteia, la fel, menționează că a primit pentru doi ani un salariu de aproape 400 de mii de lei.

De asemenea, Elena Bacalu a primit un venit de 151 de mii de lei din pensia de la APL. Depuata mai deține nouă terenuri agricole, o casă de locuit și un spațiu comercial care l-a dobândit în 2016. Toate având o valoare de 282 944 de lei. Familia Bacalu mai are în proprietate apartament de 55 metri pătrați și costă peste 112 de mii de lei și dpuă mașini: una de model BMW 3 de  50 000 de lei și un M-S ML350, care valorează un milion de lei.

Pe hârtie, deputat a mai trecut și un credit de 120 000 de lei, contractat în 2018, iar anul în care aceasta urmează să-l întoarcă nu este menționat.

Pentru Elena Bacalu au votat peste opt mii de persoane și a obținut 35% din voturi. Pe circumscripția nr. 42, Cantemir au candidat opt candidați. Prentre aceștia se numără și Nicolae Botgros, care ulterior, s-a retras din cursa electorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram