/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/VIDEO/ Bărbații au făcut cozi la tarabele cu flori și-au scos din buzunare chiar și câteva mii de lei pentru cadouri

missing
08 martie 2019, ora 18:20

Și astăzi, de dimineață bărbații au făcut cozi în fața tarabelor cu flori. S-au grăbit să cumpere și cadouri pentru mame, soții sau surori. Nici prețurile nu prea au avut însemnătate în această zi de sărbătoare. În timp ce unii au cheltuit câteva sute de lei, altora nu le-a ajuns nici câteva mii.  

Dacă unii bărbați au adus de dimineață cafea în pat femeilor dragi, atunci alții s-au grăbit la tarabele cu flori în ultimul moment. Vânzătorii abia reușeau să facă față numărului mare de clienți, în timp ce cozile continuau să se mărească.

„La vârsta asta se îndrăgostesc nu numai tinerii. Și iaca eu sunt tare mândru că o am pe doamna mea și mă duc să-i duc un trandafir. Restul de la mine, mai este ceva acolo”.

Bărbații spun  că, din timp, și-au făcut un buget pentru această zi, dar sunt dispuși să mai cheltuie și mai mult dacă va fi cazul, deoarece dragostea nu are preț. Femeile, însă, au fost mai modeste și au recunoscut că nu au nevoie de lucruri materiale.

Și tinerii socialiști au împărțit în stradă baloane și lalele roșii. La rândul lor, femeile au făcut abstracție de politic și au primit cu plăcere micile cadouri.

Reporteră: Diana Popa

Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram