„O mică contribuție la ceea ce faci”: Jasmin i-a dăruit lui Ilan Șor un carusel de ziua sa

Primarul de Orhei, Ilan Șor, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Deputatul ales în noul Parlment a împlinit 32 de ani. În acest sens, soția sa, cunoscută cu numele scenic Jasmin, a decis să-i ofere în dar un carusel.

Foto: ЖАСМИН/ fb

„Care e cel mai de preț lucru pentru soțul meu după familie? - A doua familie, casa lui, și Orheiul lui drag.

Atât de mult efort a depus pentru a face ca Orheiul să înflorească. Câte nopți a petrecut în birou, cât de multe idei pentru dezvoltarea Orheiului a reușit să le realizeze în cel mai scurt timp posibil!

Știi, dragule, căci întotdeauna îți susțin oricare dintre angajamentele tale, deoarece apreciez faptul că ești atât de devotat muncii tale. Datorită ție, am început să iubesc Moldova.

Aș vrea să fac o mică contribuție la ceea ce faci cu o asemenea dragoste - să-ți ofer ție și Orheiului un carusel nou”, a scris soția lui Ilan Șor pe pagina sa de Fecebook.

jasmin / Sursa:fb

De menționat că la data de 21 mai 2015 Ilan Șor a fost înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului Orhei din partea mișcării social-politice „Ravnopravie”.

A doua zi, pe 22 mai, el a fost eliberat sub control judiciar din arest la domiciliu, ca urmare a unei cereri depuse de avocații săi, pentru ca acesta să se poată implica în campania electorală.

La scrutinul din 14 iunie, Ilan Shor a câștigat detașat alegerile cu peste 61,97% din voturi.

A fost învestit oficial în funcția de primar al orașului Orhei la data de 1 iulie 2015.

UNIMEDIA amintește că în vara anului 2017 Ilan Shor a fost condamnat în prima instanță la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul furtului din sistemul bancar moldovenesc.

Mai mult, primarul degreveat de Orhei, Ilan Șor, fără nici o supriză, a câștigă fotoliul de deputat în viitorul Parlament de pe circumscripția nr. 18 Orhei.

După procesarea a tuturor proceselor verbale, Șor a acumulat 59,22% din 17 968 de votur


Pub