(video) „Nu e pentru pietoni, ci pentru cai....rămâi și fără tocuri, și fără picioare”: Eugen Doga, despre strada pietonală care-i poartă numele

Compozitorul Eugen Doga se arată indignat de strada pietonală care-i poartă numele. Maestrul susține că aceasta e o bătaie de joc pentru faptul că lucrările au fost executate prost.

„Niciodată n-am mers. E o bătaie de joc. Cum se poate o idee atât de frumoasă să o execuți atât de prost. Acolo nu e pentru pietoni, ci pentru cai....rămâi și fără tocuri și fără picioare..

Nu se poate așa. N-au văzut cum se fac străzile pietonale? Au făcut de mântuială. La Primărie tot timpul se schimbă conducerea și nu ai cu cine vorbi. Lucrurile frumoase nu costă ieftin....Trebuia supravegheată această construcție..o prostie”, a menționat Eugen Doga în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Menționăm că strada pietonală a fost redenumită după numele lui Eugen Doga în urma unei hotărâri a Consiliului Municipal de pe 30 octombrie 2015. La fel, și strada Cosmonauților a fost numită după numele editorialistului Constatin Tănase.


Pub