(video/update) Ședința Guvernului. Filip: „Posibil să fie ultima ședință cu împuterniciri depline”

(update 14:50) Proiectul de lege cu privire la modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2019 nr. 303/2018, aprobat.

(update 14:37) Proiectul cu privire la redistribuirea unor alocații aprobate prin Legea bugetului de stat pentru anul 2019 nr.303/2018, aprobat.

(update 14:32) Proiectul cu privire la aprobarea listei terenurilor proprietate publică a statului din administrarea Agenției Proprietății Publice, aprobat.

(update 14:25) În memoria celor 49 de participanți la lucrările de lichidare a consecințelor avariei de la Centrala Atomoelectrică Cernobîl din raionul Dondușeni, va fi înființat la Dondușeni.

(update 14:20) La propunerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, în municipiul Comrat va fi edificat un monument în memoria participanților la lucrările de lichidare a consecințelor avariei de la Centrala Atomoelectrică Cernobîl din UTA Găgăuzia.

(update 14:15) Componența nominală a delegației moldovenești pentru participare la ședința ordinară a Consiliului Economic al CSI (15 martie 2019, or. Moscova, Federația Rusă), aprobată de Executiv.

Melnic Eduard – însărcinat cu afaceri ad-interim al Republicii Moldova în Federația Rusă (conducător al delegației, împuternicit cu luarea deciziei finale asupra chestiunilor incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Economic al CSI)

Greceanîi Oxana – ministru-consilier, reprezentant plenipotențiar în Comisia pentru problemele economice pe lîngă Consiliul Economic al CSI, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

Chistol Eugeniu – consilier, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

Dumitraș Daniela – secretar II, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă

(update 14:10) Pavel Filip: „Posibil să fie ultima ședință de Guvern cu împuterniciri depline. Săptămâna viitoare Curtea Costituțională va valida mandatele deputaților. Astfel, vom avea un Guvern în exercițiu.”

(14:00) Executivul s-a întrunit în ședință. Pe ordinea de zi sunt 19 subiecte.


Pub