Evenimentele zilei de 8 martie 2019, Ziua Internațională a Femeilor

calendar-conceptual-data-272976

Pe 8 martie puteți să mergeți aici:

#Ladies Night! 8 March Party!

TERRA BLVCK – un tânăr dj care are în spate o experiență de invidiat, nu e prima dată la noi, dar de fiecare dată face o atmosferă mega faină.
De asta am pregătit pupitrul din Kira’s pentru a-și pune în valoare talentul.

Deci, Vineri, 8 Martie, ora 22:00 vă așteaptă o nebunie totală, o seară dedicată femeilor cu multe surprize la intrare și desigur cu muzică aleasă din RnB, HipHop și multe hituri faine!

• Intrarea pentru ?? este strict interzisă

#March 8 w/ Cristofor Aldea-Teodorovici

În această zi minunată de primăvară, când toţi din jur zâmbesc şi se bucură de viaţă, am pregătit pentru voi, dragele noastre, un cadou minunat, cocktailuri extraordinare de autor şi bună dispoziţie. Va crea atmosfera de sărbătoare unul din cei mai cool artişti Cristofor Aldea-Teodorovici. Dacă ai fost la petrecerile lui, atunci ştii ce te aşteaptă, iar dacă nu ai avut ocazia să-l admiri până acum, trebuie să vii neapărat.

Felicitări, dragi femei, cu ocazia sărbătorii de 8 Martie! Magia funk şi disco să vă încarce cu energie, cocktailurile să vă asigure o bună dispoziţie şi să vă lăsaţi cuprinse de vâltoarea emoţiilor pozitive.

Ne deschidem la ora 20:00.
Intrarea pentru femei este gratuită. Detalii aici.

 

#Забег по центру Кишинёва в честь 8 марта!

Vineri, 8 martie 2019, clubul de alergare Sporter invită toţi doritorii, bărbaţi şi femei, să participe la cursa de alergare organizată în cinstea Zilei Internaţionale a Femeii. Această zi este oficial zi liberă, de aceea vom putea petrece această sărbătoare împreună!

Distanţa cursei – 8 km, iar traseul este constituit în aşa fel, încât conturul său pe hartă să apară sub forma cifrei opt – simbolul celebrării Zilei Mondiale a Femeii.

Startul va fi dat pe 8 martie, ora 10:00.
Locaţie: Piața Marii Adunări Naționale.

Detalii aici. 

#8 MARCH – Women`s day Party!

De ziua intrnațională a femeilor, care mai și coincide cu Sfînta Vineri, Barbar vă invită să sărbătorim împreună într-o atmosferă superbă creată de faimoșii noștri barmani și beaturile lui Dj Odainiq. Detalii aici. 

#ALL NIGHT LONG | Magic Flowers (FKZ)

8 martie este ziua în care toată lumea dăruiește florile doamnelor sale și noi nu rămânem la o parte și vă oferim Magic Flowers ( FKZ )

Intrarea în BandabaR
FETELE AU INTRAREA GRATIS!
200 MLD (2 cocktailuri incluse).

Detalii aici. 

#Oh, Ramona!

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente