/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

SONDAJ: Vrei ca piețele din Chișinău să devină mai confortabile? Răspunde la câteva întrebări și spune cât de (ne)mulțumit ești de acestea

missing
07 martie 2019, ora 18:11

Echipa proiectului „Primăria MEA” face un sondaj și întreabă locuitorii orașului Chișinău cât de mulțumiți sau poate nemulțumiți sunt aceștia de experiența cumpărăturilor făcute la piețele din capitală. Tinerii vor să identifice principalele probleme ale piețelor agroalimentare din Chișinău și să înainteze autorităților propuneri pentru dezvoltarea acestora. 

„Scopul realizării acestui sondaj este de a identifica cele mai importante probleme pe care le întâmpină consumatorii, atunci când fac cumpărături în piețe. Rezultatele chestionarului vor fi utilizate în cercetarea Primăria MEA despre piețele agroalimentare din Chișinău și anume despre ce pot face locuitorii împreună cu autoritățile, administratorii piețelor și organele de control, pentru o experiență mai plăcută și comodă de a face cumpărături atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Credem că piețele agroalimentare din Chișinău pot deveni un loc sigur și atractiv pentru a face cumpărături. Și mai mult cred că doar cu efortul comunității și cererea consumatorilor, putem îmbunătăți starea actuală a acestora”, spune Paulina Cernăuțanu, cofondatoarea proiectului „Primăria MEA”.

Sondajul conține câteva întrebări simple, spre exemplu la care piață din capitală obișnuiți să faceți cumpărături mai des ori care sunt lucrurile care vă displac, atunci când cumpărați produse de la piețele agricole. Puteți să completați chestionarul mai jos:

Primăria MEA este o organizație nonguvernamentală care promovează ideea unui oraș mai bun, în care autoritățile consultă cetățenii atunci când stabilesc priorități, dezvoltă și implementează politici publice.

Potrivit Primăriei Chișinău, în capitală sunt în total 39 de piețe, care oferă circa 14 mii de locuri de comerț. Dintre acestea sunt 17 piețe mixte; șase nealimentare; opt de flori, cinci de automobile și piese de schimb; o piață de animale și păsări; una de construcții și una de second hand.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram