(STUDIU) Un mesaj pe Twitter al lui LeBron James valorează 140.000 de dolari

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Conturile vedetelor de pe reţelele de socializare valorează sume considerabile din punct de vedere al publicităţii digitale, potrivit unor estimări ale unei societăţi specializate în publicitate digitală şi pe reţelele de socializare, scrie UPI.com.

Baschetbalistul LeBron James de la Cleveland Cavaliers este, potrivit companiei Opendorse, cel mai valoros sportiv american, un singur mesaj de 144 de caractere pe reţeaua Twitter valorând 140.000 de dolari, pentru că este cel mai vizibil şi popular atlet american din lume şi pentru că are peste 23 de milioane de persoane care-i urmăresc contul pe Twitter.

Potrivit experţilor, baschetbalistul beneficiază de o cotă de piaţă incredibilă în rândul publicului, subliniind că ar costa de cinci ori mai mult să aibă la TV atât de mulţi oameni care-l urmăresc decât costă în mediul digital, scrie Agerpres.

Starul celor de la Cleveland Cavaliers are deci cea mai mare cotă pe piaţa media digitală, fiind urmat de alt basketbalist, Kevin Durant, cu 66.553 pe tweet.

Potrivit topului realizat de Opendorse, ceilalţi trei sportivi în top cinci sunt: starul lui L.A. Lakers Kobe Bryant, cu 42.389 de dolari pe tweet, pugilistul Floyd Mayweather, cu 34.924 de dolari pe tweet, şi coordonatorul celor de la Houston Rockets, Dwight Howard, cu 34.290 de dolari pe tweet.

Preşedintele executiv al companiei Opendorse, Blake Lawrence, a declarat recent că i-a propus lui LeBron James să valorifice în bani această oportunitate, însă acesta a declinat propunerea, potrivit UPI.com.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...