Utilizează-ţi smartphone-ul la maximum, pentru că ai dublu minute şi Internet la conectare abonament Unite

Fiecare anotimp are farmecul şi specificul său. Primăvară este acea oază mult aşteptată în care sunt multe activităţi plăcute de făcut, iar smartphone-ul este utilizat la maximum. Şi pentru ca să te bucuri pe deplin de tot ce are să-ţi aducă primăvara, avem grijă să îţi oferim la abonamentele Unite, dublu minute şi trafic Internet Mobil. Pentru doar 60 de lei lunar, ai 500 minute şi 10 GB incluşi timp de 6 luni ca să îţi dublezi toate momentele de fericire.

Foto: UNITE

Primăvara e despre căldură, sărbători, emoţii şi revenirea la natură. Toate acestea sunt trăite la intensitate prin conexiune cu cei dragi şi cu activităţile preferate. Şi pentru ca acestea să fie în tandem, la abonamentele Unite ai dublu minute, trafic Internet mobil, nelimitat în reţeaua Unite şi Moldtelecom şi smartphone-uri de top la cele mai bune preţuri în rate.

Cele mai frumoase poze, video-uri şi emoţii pentru un an întreg sunt la îndemână într-un nou smartphone:

· Samsung Galaxy J6 cu camera dublă de 13 MP, pe care îl poţi avea la doar 130 lei pe luna sau

· Samsung Galaxy A7 cu o camera triplă de 24 MP şi procesor Octa-Core, la doar 210 lei pe lună.

Smartphone-ul este oferit în rate pentru o perioadă de 24 de luni, la conectare la abonament cu un preț de minim 150 de lei.

Minute și internet dublu / Sursa:UNITE

Conectează-te sau dacă eşti la un alt operator păstrează-ţi numărul, prietenii şi treci la Unite şi ai de două ori mai multe minute şi trafic Internet Mobil, plus cele mai bune preţuri în rate la smartphone-uri performante.

În plus, îţi livrăm acasă abonamentul şi smartphone-ul ales. Intră pe unite.md, alege abonamentul şi smartphone-ul potrivit pentru tine şi expediază comanda online, iar noi îţi aducem contractul, cartela şi telefonul acasă.

E plăcut să primeşti mai mult. Trăieşte frumos primăvara cu Unite – reţeaua posibilităţilor mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Detalii la 1181 și www.unite.md.


// console.log('no ads situation')