(video) GENEVA 2019: Premieră – ediţia limitată Dacia Ultimate. Ce noutăți aduce

La Geneva Motor Show, Dacia a prezentat ediţia limitată Ultimate sau numită Techroad în unele țări. Ediţia specială cross-range este disponibilă atât pentru Duster şi Logan, cât şi pentru familia de modele Stepway – Sandero, Logan MCV, Lodgy si Dokker, în două culori noi: Fusion Red și Highland Grey.

De asemenea, Dacia a găsit oportunitatea perfectă de a prezenta noile sale motorizări 1.3 TCe 130 GPF și 150 GPF pentru noul Duster. Această nouă generație de motoare pe benzină combină ultimele inovații ale Alianței Renault-Nissan pentru a oferi cele mai înalte cerințe în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea.

Seria limitată Ultimate (sau Techroad în funcție de țară) aduce inserţii de culoare roşie la exteriorul vehiculelor (pe liniile corpului, carcasele oglinzilor retrovizoare şi pe pragurile laterale), precum şi la interior pe panourile ușilor, deflectoarele de climatizare, pe tapiţeria cu materiale textile specifice, cât şi pe covoraşele de pe podea. Poţi afla mai multe pe AutoBlog.MD


Pub