MAXIMUM: singurul reprezentant oficial Dyson în Moldova

Fiecare brand legendar are propria istorie unică de creare și dezvoltare. Nici Dyson, renumit pe plan mondial, nu face excepție. Încă în anul 1978, James Dyson a observat că aspiratorul de praf al lui a început să funcționeze mai prost. După ce l-a dezasamblat, a constatat că sacul de colectat praf este îmbâcsit de murdărie și aceasta reduce capacitatea de aspirație. După 5 ani de muncă și 127 de prototipuri, el a creat primul aspirator de praf din lume fără sac de colectat praf. De atunci, tehnologiile unice, irepetabile sau know-how sunt sinonimul brandului Dyson.

Foto: Maximum

În prezent, tehnica inovativă Dyson este accesibilă pentru clienții lanțului MAXIMUM, singurul reprezentant oficial al brandului Dyson în Moldova. Noi garantăm calitatea mărfii pe care o oferim, asigurăm service-ul și, bineînțeles, propunem cele mai atractive prețuri și asortiment.

Maximum / Sursa:Maximum

Pentru a fi impresionați și a avea cele mai tandre sentimente pentru tehnica Dyson, sunt suficiente doar două minute, în care D-voastră veți afla că:

În aspiratoarele de praf Dyson nu există saci de colectat praf și se folosesc filtre lavabile, care nu trebuie înlocuite, astfel, puteți evita cheltuielile suplimentare cu procurarea materialelor consumabile. Tehnologia brevetată Dyson Root Cyclone™ permite eliminarea din aer a unei cantități de praf mai mari decât orice alte soluții, fără a pierde totodată din capacitatea de aspirație, reținând alergenii și evacuând aerul curat. Doar aspiratoarele de praf Dyson au fost aprobate de Asociația Elvețiană pentru Combaterea Bolilor Alergice ServiceAllergieSuisse.

Maximum / Sursa:Maximum
Maximum / Sursa:Maximum

Cei de la Dyson au început cu elaborarea unor aspiratoare de praf care captează poluanții de pe pardoseli și de pe alte suprafețe. Ulterior, compania a acordat atenție poluanților din aer și a creat purificatoare de aer unice cu funcție de încălzire și răcire a spațiului. Filtrul Dyson 360° Glass HEPA captează 99,95% dintre alergeni și substanțele poluante, inclusiv particulele cu dimensiuni de sub 0,1 micron. Purificatorul captează, de asemenea, mirosurile de la gătitul bucatelor și toxinele potențial nocive, de exemplu, vaporii de la suprafețele vopsite, și le distruge.

Maximum / Sursa:Maximum

Umidificatoarele de aer Dyson creează o microclimă confortabilă în casa D-voastră. Acestea sunt primele umidificatoare care corespund cu standardul asthma & allergy friendly™ (potrivite pentru astmatici și alergici), fapt care a fost testat și confirmat de laboratoarele Airmid Healthgroup. Datorită utilizării tehnologiei brevetate de purificare ultravioletă Ultraviolet Cleanse, fiecare picătură de aer din containerul umidificatorului este supusă acțiunii radiației ultraviolete. O astfel de tratare de trei minute ucide 99,9% din bacteriile din apă, inclusiv bacilul coli, înainte ca vaporul de apă să fie dispersat uniform de aparat prin cameră.

Răsturnând conceptul despre construcția unui aspirator de praf, Dyson a mers mai departe și a creat singurul uscător de păr de genul său, dispunând motorul în mâner, redistribuind greutatea și modificând forma uscătorului de păr. Apoi – și mai mult: producătorii au elaborat ajutaje cu magneți ușor de instalat, dar și au inventat o tehnologie la care temperatura aerului se măsoară de 20 de ori pe secundă, fiind sub control permanent.

Dyson este cu adevărat un brand legendar și D-voastră vă puteți convinge de acest lucru, venind în oricare dintre magazinele MAXIMUM.

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale


// console.log('no ads situation')