Suspectată că și-a omorât soțul
Social 6 martie 2019, 20:31 | 1218

O femeie de 47 de ani din Chișinău a fost reținută după ce și-ar fi înjunghiat mortal soțul, iar un tânăr de 27 de ani din raionul Hâncești este suspectat că și-a ucis în bătaie bunicul. Amănunte despre aceste cazuri aflați din următorul grupaj de știri.

O femeie de 47 de ani a fost reținută pentru 72 de ore și este cercetată penal după ce și-ar fi înjunghiat mortal soțul. Crima a avut loc noaptea trecută în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, vecinii au chemat poliția, fiind deranjați de gălăgia din apartamentul de alături. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al bărbatului și pe femeia aflată în stare de șoc. Martor la cele întâmplate a fost copilul de cinci ani al celor doi. Victima avea 38 de ani. În ce condiții a fost comis omorul urmează să se stabilească în cadrul anchetei.

Iar un tânăr de 27 de ani dintr-un sat din raionul Hâncești este suspectat că și-a ucis în bătaie bunicul în vârstă de 68 de ani. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, în această dimineață, el i-a spus unui vecin despre moartea rudei sale, iar respectivul a anunţat poliția. Din primele informaţii, tânărul îşi bătea des bunicul. Medicul legist a găsit pe corpul neînsufleţit al victimei semne vizibile de moarte violentă. Cauza exactă a decesului va fi stabilită după expertiza medico-legală. Cei doi locuiau împreună în casa unei rude.

Un alt dosar penal a fost deschis după ce o fetiță de nouă ani a fost lovită de un automobil în timp ce trecea strada. Impactul a avut loc ieri, la intersecția străzilor Hristo Botev și Independenței din sectorul Botanica al capitalei. Copila s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportată la spital. Starea ei este satisfăcătoare și ar urma să fie externată mâine. Șoferul, un bărbat de 70 de ani, din Chișinău, a fugit de la faţa locului, dar a fost găsit ceva mai târziu de polițiști. El le-a declarat că s-a speriat și din acest motiv a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto este cercetat penal.

Opinia ta contează. Comentează!