GENEVA 2019: Noul Polestar 2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Noul Polestar 2 ne place! Este atrăgător, este electric şi din toată piaţa actuală de electromobile este relativ unul dintre cele mai accesibile. A debutat chiar recent şi a fost prezentat în premieră mondială aici, la Salonul Auto de la Geneva.

Chiar în momentul prezentării producătorul a spus clar că este un rival pentru Tesla Model 3 şi are mai multe puncte forte care pot atrage clienţi. Printre acestea se numără tehnologii electrice de ultimă oră care asigură o autonomie de până la 500 de km, un nivel de zgomot la rulare redus în comparație cu un șasiu tradițional, unul dintre primele sisteme multimedia pe bază de Android sau tehnologii de maximă atenuare a urmărilor accidentelor rutiere.

Da, nu are un sistem de pilotare automată ca şi Tesla, însă originea şi scopul brandului Polestar este să ofere maşini sportive electrice şi electrificate, ceea ce înseamnă că şoferul îi va deţine controlul în detrimentul unui calculator. Dar pentru voi, ar fi o opţiune noul Polestar 2?

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil: (video) Premieră: Noul Polestar 2 – rivalul lui Tesla Model 3 care nu are cheie şi porneşte prin aşezarea pe scaun

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/