/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

DISTRUGĂTOR trimis de Marea Britanie pentru escortarea unor nave militare ruse, în Canalul Mânecii. Avertismentul Londrei

missing
06 martie 2019, ora 19:00

Distrugătorul HMS Defender a fost trimis pentru monitorizarea grupului naval militar rus care traversează Canalul Mânecii.

“Vom continua să colaborăm cu aliaţii pentru urmărirea navelor ruse care trec prin apele internaţionale în apropierea ţărmului nostru, pentru a ne asigura că Forţele navale ruse urmează protocolul corect de parcurs”, a declarat miercuri Mark Lancaster, secretar de stat pentru Forţele armate în cadrul Ministerului britanic al Apărării, citat de agenţia Reuters.

Fregata rusă Amiral Gorşkov, însoţită de navele logistice Elbrus, Nikolai Chiker şi Kama traversează Canalul Mânecii, în cadrul unei misiuni de navigare la distanţă de baze, a comunicat Flota militară nordică a Rusiei, citată de agenţia Tass.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram