(video) Serviciul gratuit Contul meu 24/24, o experiență unică de la Up Moldova

Un nou serviciu inedit pe piața beneficiilor extrasalariale de la Up Moldova! De acum încolo, clienții și deținătorii tichetelor de masă Up pe suport de hârtie și electronic, vor putea beneficia de serviciul gratuit Contul meu în regim 24/24 ore, accesând site-ul www.upmoldova.md și aplicația Up, dedicată în exclusivitate utilizatorilor cardurilor de masă.

Foto: upmoldova.md

JULIEN ANGLADE, director de zonă Eurasia, Grupul Up: “UP Moldova este primul emițător de tichete de masă în Moldova și face parte dintr-un mare grup care are reprezentanțe în mai mult de 20 de țări. Up Moldova e singurul emițător care propune un serviciu on-line – Contul Meu, pentru utilizatorii săi, afiliații și clienții săi. Este un serviciu comod, practic, accesibil online 24 din 24, pentru toți clienții săi în ansamblu și au acces la toată informația necesară și permite realizarea tuturor operațiunilor de care au nevoie fiecare, lunar. “

DUMITRU COZMOLICI, director general Up Moldova: „Cardul de masă Up Moldova este dezvoltat sub licența MasterCard și aduce beneficii considerabile tuturor – angajatorilor, angajaților și comercianților parteneri. Împreună cu această soluție de calitate, oferim și o experiență inedită clienților și afiliaților. Serviciul ”Contul meu” înseamnă comoditate, accesibilitate și transparență, clienții având acces 24 din 24 de ore la verificarea și gestionarea conturilor. Suntem o echipă care ascultă și răspunde necesităților cotidiene, oferind suport pe tot parcursul utilizării tichetului de masă. Avem o abordare individuală și construim împreună o relație de parteneriat”.

Așadar, serviciul Contul meu de la Up Moldova oferă clientului posibilitatea de a gestiona comenzile de tichete, consultarea istoricului comenzilor companiei și acces la facturile Up Moldova.

ELENA PRETULA, manager financiar-administrativ și resurse umane, Alianța Franceză din Moldova: „Utilizarea platformei Contul Meu este foarte ușoară din motivul simplicității meniului acesteia. Această platformă ne permite vizualizarea comenzilor efectuate, vizualizarea cardurilor, ne permite solicitarea facturilor, a conturilor pentru servicii, vizualizarea stării cardurilor salariaților. Este un serviciu care ne oferă suficientă informație printr-un meniu foarte simplu”.

Afiliații sau comercianții parteneri pot să obțină borderourile de rambursare pentru tichete, să acceseze oricând facturile și istoricul lor și să afle data de decontare a tichetelor.

VALENTINA MAXIAN, specialist Resurse Umane, ORBICO: ”La moment este cea mai economică formă de bonus extrasalarial pentru că acesta nu se impozitează. Totodată este mult mai simplu să colaborezi cu un operator care are un serviciu ce permite: căutarea, accesarea și chiar descărcarea conturilor on-line. Suntem mulțumiți atât timp cât angajații noștri sunt mulțumiți, pentru că oamenii sunt resursa cea mai de preț a companiei. “

Serviciul inedit de la Up Moldova include și aplicația card Up, care poate fi descărcată de către utilizatorii cardurilor de masă direct de pe telefonul mobil. Cu aplicaţia Card Up Moldova, angajatul simte aprecierea pe care angajatorul o oferă în fiecare zi. Aceasta pune la îndemână informaţii despre beneficiul extrasalarial.

OLESEA COBZARI, șef-adjunct Resurse Umane, Microinvest: “Colaborarea cu UP Moldova reprezintă pentru noi o posibilitate de a oferi soluții moderne de motivare pentru creșterea performanței angajaților noștri. Acest beneficiu ne poziționează ca un angajator care promovează un mod de viață sănătos. “

ALEXANDRU GOLOMOZ, expert superior, Microinvest: “Am acces de 24 din 24 la toată informația despre cardul meu de masă Up. Eu cred că este un beneficiu atât pentru echipa Microinvest și este un exemplu demn de urmat pentru toți angajatorii din Republica Moldova.”

Sistemul tichetelor de masă UP este funcțional în 40 de țări, 19 dintre care sunt state membre ale Uniunii Europene. Experiența statelor europene demonstrează efectul puternic de antrenare, pe care tichetele de masă îl au pentru întreaga economie, în special asupra sectorului alimentar, prin crearea de locuri de muncă și oportunități de creștere a afacerilor în domeniu.

Ce este Up Moldova? Grupul Up conectează indivizi, companii și teritorii, dezvoltând platforme tranzacționale și de gestiune, contribuind astfel la starea de bine și la performanță. Up concepe soluții integrate, capabile să răspundă nevoilor diverselor segmente, către care se adresează. În același timp, simplifică accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor social, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de recompensare și fidelizare. În octombrie 2017, prin filiala Up Moldova, Up și-a demarat activitatea în R. Moldova și este prezent, la nivel internațional, în 19 țări, fiind zi de zi alături de cei 25 de milioane de beneficiari Up.

Pentru a comanda acum cardurile de masă Up Moldova, apelează la numărul de telefon 022 024 020 sau expediază un mesaj pe adresa infomoldova@upmoldova.md și fii cu un pas înaintea celorlalți!

www.upmoldova.md

Urmărește-ne pe Facebook și Linkedin: Up Moldova


// console.log('no ads situation')