(foto/video) Rușii au descoperit un life hack: Dacă scrii pe o problemă „Navalinîi” - ea dispare!

O locuitoare a Moscovei, activista Tatiana Grigorieva, a reușit să „oblige” în luna februarie a anului trecut autoritățile să curețe zăpada lăsată baltă de mai mult timp. Metoda aleasă de ea este pe cât de ingenioasă, pe atât de hilară - a scris pe zăpada adunată și pe trotuarul înghețat cu verde de briliant numele opozantului politic rus Aleksei Navalinîi și a postat fotografiile pe Facebook.

Foto: Nina Abrosimova/Facebook

După câteva ore de la publicarea imaginilor, Grigorieva s-a plâns că mormanele de zăpadă au fost pur și simplu acoperite cu altă zăpadă, astfel încât inscripțiile să nu fie văzute.

Așa arătau inițial mormanele de zăpadă / Sursa:Tatiana Grigorieva/Facebook

Abia mai târziu lucrătorii serviciilor comunale au apărut cu lopețile și au început a roade de pe trotuar inscripția buclucașă.

Experiența a fost adoptată și în alte regiuni ale Rusiei: în Iaroslavli, Saratov și Angarsk a apărut inscripția „Navainîi”. În Obninsk, numele opoziționistului nu a ajutat, însă la Tomsk lucrătorii serviciilor comunale au demolat în până și indicatorul cu adresa poliției în timp ce curățau zăpada.

Desigur, subiectul a devenit viral pe rețelele de socializare, oamenii au interpretat-o ca pe un life hack numai bun pentru a rezolva și alte probleme, care funcționează și în 2019!

Pentru a citi articolul în continuare, accesați Altfel.md.


Pub