(video) Gheorghe Țopa, despre criticile la adresa artiștilor că evoluează în concerte electorale: „Eu m-aș duce și cu alt partid, dar ei nu ne invită. Ce să facem?”

Artiștii nu sunt angajați nicăieri și cântă pentru oameni, iar cei care-i blamează pentru că evoluează în concerte electorale nu știu cât investesc în piesele lor. Declarațiile aparțin interpretului de muzică ușoară, Gheorghe Țopa, referitor la cei care critică artiștii pentru faptul că cântă la concertele organizate de partidele politice.

„Noi, artiștii, nu lucrăm nicăieri. Piesa care o lansăm costă o mie de euro și poate ajunge și la 10 mii cu tot cu videoclip. Avem cântăreți care investesc foarte mult. Noi nu lucrăm nicăieri. De ce noi trebuie să dăm o dare de seamă? Ce avem noi de la asta? Că ne cunoaște lumea? Foarte bine, lasă lumea să facă aceste alegeri.

Cu cine să venim noi? Eu m-aș duce și cu alt partid, dar ei nu ne invită. Ce să facem? Cine te invită, cu acela te duci”, a declarat Gheorghe Țopa în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.


Pub